fbpx

Hvordan tilpasser man skærmbillederne i NAV

Sådan tilpasser du skærmbillederne i NAV!

Vil du tilpasse skærmbillederne i NAV?

NAV viser som standard hvad udviklere bag programmet har antaget er det væsentligste for det enkelte skærmbillede.

For at du kan arbejde mest effetktivt er det naturligvis vigtigt at du tager dig tiden til at tilpasse skærmbillederne i NAV, så du får vist det du har brug for først.

Bag hver kolonne ligger yderligere felter, der kan tilføjes og tilpasses af hver bruger i NAV. Her kan du se hvordan du tilføjer eller fjerner felter (kolonner) i et skærmbillede.

For at se de tilgængelige ekstra felter, skal du højreklik i det pågældende skærmbillede og klik på “Vælg kolonner”.

Vælg-kolonner-NAV

Vælg kolonner og tilpas rækkefølge

For at tilføje eller fjerne felter i skærmbilledet, skal du nu markere det ønskede felt, og nu vælge “Tilføj” eller “Fjern”, der vises i midten.

Du kan også ændre den viste rækkefølge i skærmbilledet vha. “Flyt op” og “Flyt ned” funktionen. Vælg fra listen “Vis kolonner i denne rækkefølge”, og flyt op og ned som du ønsker.

Du godkender dine ændringer ved at klikke “OK”, hvorefter ændringerne træder i kræft. Hvis ikke skærmbilledet lukker og åbner automatisk (for at opdatere), skal du gøre dette manuelt før du kan se dine ændringer.

Dette NAV tip er en rigtig god måde at spare nogle sekunder på i hverdagen, der så hurtigt bliver til minutter. Det bedste af det hele er, at du selv kan sidde og effektivisere din arbejdsgang i Dynamics NAV- uden hjælp fra din Dynamics NAV samarbejdspartner.

Vil du læse flere effektiviserings tip om NAV kan du trykke her på kategorien Generelle tips

Skriv en kommentar