fbpx

Softhuset deltager i Microsoft Inspire 2017

Af 10. juli 2017Nyheder

Softhuset deltager i Microsoft Inspire 2017 i Washington D.C. denne uge

Vi er stolte af at deltage i Microsofts partnermøde Microsoft Inspire 2017 (tidligere Microsoft world partner conference (WPC)) i Washington D.C.
Microsoft Inspire foregår fra den 9 – 13. juli 2017, hvor Microsoft er vært for mere end 17.000 mennesker fra hele verden. Denne uge giver Microsoft partnere ubegrænsede muligheder for både læring, netværk og samarbejde med nye partnere, både nationale og internationale. For Softhuset betyder konferencen, at vi kan få førstehånds adgang til den allernyeste viden omkring Microsoft produkter, samt være tilstede og bidrage til debatten omkring den digitale transformation, der er i rivende udvikling i disse år. Vi deltager i Microsoft Inspire for at sikre, at vores udvikling, og de services vi tilbyder vores kunder i Softhuset, matcher den digitale transformation og kommende trends i ERP verdenen.

Microsoft Inspire konferencen

Microsoft Inspire er en af de vigtigste konferencer i forhold til at følge med i udviklingen hos Microsoft. Microsoft partnere og software udviklere mødes for sammen at diskutere vigtige trends, produktopdateringer og brugbare løsninger, der skal bane vejen frem og hjælpe os med at udvikle vores virksomheder. På Microsoft Inspire kan man møde og høre foredrag om de seneste tendenser og produktlanceringer. Talerne rangerer lige fra de førende industrieksperter til top Microsoft-ledere som Satya Nadella, men også de mindre software udviklere står frem og viser nye ideer, produkter og løsninger. Man kan kun lade sig inspirere af Microsoft Inspire.

Læs hele programmet på Microsoft Inspire eller på #MSInspire

Softhuset er drevet af kompetence, og det er vores fornemste opgave, at holde os opdaterede på de nyeste trends indenfor ERP og IT samt Microsoft produkter, så du, som Softhuset kunde, kan få den bedste og brugbare viden fra os, der skal til for at din virksomhed kan vokse.

Skriv en kommentar