fbpx

Softhuset deltager i Directions EMEA

Af 2. oktober 2017Nyheder

Vi deltager i de kommende dage i Microsoft Directions EMEA for at blive opdateret på de nyeste produkter, teknologi og trends.

Directions EMEA – en konference for Microsoft Dynamics partnere

Det primære formål med denne konference er at styrke fællesskabet og kompetencerne hos Microsoft Dynamics-partnere.
Konferencen byder på mere end 150 talere, herunder eksperter, og repræsentanter fra Microsoft og dets partnere. Keynotes vil blive givet af Paul White, General Manager for Microsoft Dynamics, og Marko Perisic, General Manager for Microsoft Dynamics SMB.

“Den fremtidige vækst i NAV ligger i skyen, og Softhuset insisterer på at være i front med de nyeste features og udvikling for bedst at kunne tilbyde virksomheder hjælp til at udnytte Dynamics NAV fuldt ud. Når vi deltager i Directions EMEA får vi de seneste nyheder på, og vi får samtidig mulighed for at deltage i debatter om fremtidens NAV.”, siger Carsten Lundqvist, Partner i Softhuset.

 

Hvorfor deltager vi i Directions EMEA?

I løbet af det sidste år har vi arbejdet tæt sammen med Microsoft for at finde den rette tilgang til markedet i forhold til Microsoft Dynamics 365 for Financials and Operations, Business edition, som er et nyt forretningssystem baseret på Microsoft NAV. Konferencen har fokus på de nye muligheder med Dynamics NAV, både når det gælder nye features som udnyttelse af kunstig intelligens (ML) og afvikling af NAV i skyen som SAAS, og vi har naturligvis også øje for de funktioner, som kan være med til at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige.

Accunu

Vi er meget glade for at være en stærk medspiller til Microsofts agile produkter, og med vores nye datterselskab, Accunu, kan vi med tiden hjælpe endnu flere med at drive virksomhed. Det er et strategisk valg at have oprettet Accunu, for det henvender sig til mindre virksomheder, der kan arbejde med SAAS it (software as a service – ingen tilretninger), der kan bruge det kommende forretningssoftware Microsoft Dynamics 365. Vil du læse mere om Dynamics 365 kan du med fordel læse med på Accunus webside.
Vi ønsker naturligvis fortsat at holde vores NAV kunder opdaterede på hvilke nyheder og features, der kommer i Microsoft NAV, og vil naturligvis fortsætte med at yde rådgivning og sparring på højt niveau.

Vores deltagelse i denne konference er derfor fokuseret på at forblive fuldstændigt opdaterede med hensyn til både Dynamics 365 og Dynamics NAV 2018. Vi er også glade for, at vi kan bruge denne muligheder til at møde både eksisterende og potentielle partnere, som sammen med Softhuset skal skabe fortsat vækst i 2017.

Skriv en kommentar