fbpx

Hvad tager vi med fra Directions EMEA

Af 9. oktober 2017Nyheder

I år deltog rekordstort antal i Directions EMEA

2100 mennesker valgte at ligge vejen forbi Directions EMEA i MAdrid.
Næste år bliver Direction EMEA afholdt i Haag i Holland den 31. oktober til 2. november 2018, og Softhuset har naturligvis sat en stort kryds i kalenderen allerede.
Dagene indeholdt et stort antal workshops, mange interessante dialoger og præsentationer, som vi nu skal til bearbejde, så vi kan finde de mest optimale løsninger for dig set i relation til den kommende NAV version.

Først og fremmest kan vi afsløre, at vi den 1. december 2017 kan byde velkommen til NAV 2018.

Dernæst forventes Microsoft Dynamics 365 at blive lanceret i foråret 2018 i en lang række lande, vigtigst for os naturligvis i Danmark, men også i USA, Canada, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Holland, Østrig, Schweiz, Belgien, Sverige og Finland.

Hvad tager vi med fra Directions EMEA 2017

Har NAV en fremtid?

Vi vil gerne afkræfte rygterne om, at NAV går en usikker fremtid i møde. General Manager Marko Perisic holdt en stærk keynote allerede den første dag, hvor han viste Microsofts køreplan for det kommende år. Her kunne vi se, at Dynamics NAV-produktet har en stærk position i fremtidens Dynamics 365-familie, men det blev indikeret, at NAV-navnet ikke fortsætter i det lange løb, men at alle portfolios samles under et navn. Indtil videre bliver kodenavnet Dynamics 365 ”Tenerife”. Derefter skal man så som kunde vælge, om man vil have en on-premises eller cloud-løsning. Det kan lyde skræmmende, men der er ingen tvivl om, at den fulde pakke med Dynamics NAV + Dynamics 365 + Office 365 vil skabe et stærkt forretningssystem for fremtiden.

Der er altså ingen tvivl om, at der er nye versioner på vej, men der kommer et teknologisk skifte, som du som bruger af NAV skal være opmærksom på.

Hvad er nyt ganske kort

Der har været en del diskussioner, både omkring NAV og omkring Dynamics 365, og hvad Microsoft egentligt ville satse på, men resultatet er, set med Softhusets øjne, hvad vi kunne forvente. I helt korte vendinger kan det beskrives som:
• Dynamics NAV 2018 vil blive udgivet 1. december 2017
• Dynamics 365 Tenerife vil blive udgivet i foråret 2018 i skyen
• Dynamics Nav 2018 vil være tæt forbundet med Office 365 og Dynamics CRM, således at data let kan flyde derhen hvor behovet er.
• Det vil fungere naturligt sammen med nogle af de andre Dynamics 365 apps
• Dynamics 365 for Sales bliver også tilgængelig i foråret 2018
• Dynamics 365 for Marketing forventer vi også vil blive frigivet i foråret 2018

Det nye portfolio understøtter den struktur, Microsoft CEO Satya Nadella meldte ud under Microsofts Ignite konference i Washington i juli, One Commercial Partner(læs mere her).

Skriv en kommentar