fbpx

NAV TechDays 2017 veloverstået

Af 22. november 2017Nyheder

Den sjette NAV TechDays konference, med fokus på den tekniske del af NAV, er netop blevet afholdt i Antwerpen i Belgien.

Det har været udfordrende, informerende og i særdeleshed rigtigt spændende. Det er ikke den store overraskelse, at konferencen melder udsolgt år efter år. Og i år var ingen undtagelse. Intet mindre end 1236 deltagere fra i alt 44 forskellige lande, hvoraf 213 danske deltagere. Det antal blev kun slået af Tyskland, som mødte op med 254 deltagere.

Da det er en teknisk konference, er sessionerne fokuserede på selve programmeringssiden af ​​Microsoft NAV i stedet for på produktet, men her kommer lidt observationer:

Helt generelt

Vi kan bemærke, at Microsoft fokuserer på at samle alle deres produkter og dermed skabe et Microsoft “Økosystem”. Dette “økosystem” gør det muligt for brugerne at bruge deres specifikke funktionalitet, mens de arbejder på et fælles datasæt. Men Microsoft stopper ikke der, de arbejder yderligere på at udvikle alt, hvad der er nødvendigt for at give udviklere mulighed for at forbinde enhver anden type software med deres “økosystem”.

Et stort fokus fra Microsoft er i særdeleshed på at hjælpe udviklere med at levere hurtigere og bedre produkter ved at introducere nye teknologier. Dernæst, men på lige fod, er det lige så vigtigt at fortsat lytte til udviklermiljøerne for at forstå, hvad der er er mangel på, og absolut nødvendigt, for kontinuerligt at fortsætte den spændende udvikling af NAV.

Som alle højttalere på konferencen sagde, så lytter Microsoft mere og mere til samfundet.

En af de mange sessionerne var primært rettet mod at opstille nogle retningslinjer for at forbedre præstationen af ​​enhver kode skrevet i NAV.

Microsoft har også introduceret flere værktøjer, som forbedrer processerne med at opgradere kundens Dynamics NAV

En stor del af fokus var, naturligvis, på den kommende skyplatform som Microsoft arbejder på – Dynamics 365. Her har Microsoft gjort det nemmere for udviklere at udvikle sig uden begrænsninger.

Det har været en utrolig spændende konference, hvor vi har brugt vores tekniske viden, og vi har haft stor fokus på de problemer, vi har set, der har givet vores kunder udfordringer.

Skriv en kommentar