fbpx

Velkommen til nye kollegaer

Af 4. februar 2018Nyheder

Vi lagde 2018 ud med at byde velkommen til to nye talenter i Softhuset.

Vi har ansat Ari Apol og Andreas Brande Sommerset, som skal hjælpe med support og drift af Dynamics NAV. De to juniorkonsulenter skal dog først igennem et uddannelsesforløb de næste par måneder, før de kan hjælpe vores kunder med Dynamics NAV.

For Softhuset er det vigtigt hele tiden at udvikle nye talenter, for der er ingen tvivl om, at Microsoft Dynamics NAV vinder en stærkere markedsposition dag for dag. Med IT-branchens til tider blakkede ry er det også vigtigt for os at investere den tid, det tager, for de nye talenter at lære faget, vores værdier og komme på højde med de kompetente kollegaer. Vi kan bemærke, at de to unge mænd er rigtigt godt på vej.

ARI APOL

Ari er 24 år og har lige afsluttet sin uddannelse Professionsbachelor i Økonomi & IT fra KEA. Sideløbende med studiet har Ari haft studiejob som medstifter af hjemmesiden Esport.fo, som leverer Esport indhold til Færøerne. Ari har fået erfaring med kodning fra at udvikle systemer til Esport.fo og fra studiet.

”Jeg glæder mig til at blive en del af Softhuset og IT-branchen – og til de mange nye og spændende opgaver, der venter. Det, der er specielt spændende, er at jeg kommer til at bruge alt det, jeg har lært på skolebænken i Økonomi & IT. Jeg ser rigtig meget frem til at hjælpe kunder med at finde løsninger, der kan styrke deres forretning gennem stærke og innovative IT-løsninger.”

ANDREAS BRANDE SOMMERSET

Andreas er 24 år og afsluttede sin uddannelse som Datalog fra Aalborg universitet i sommer. Under uddannelsen har Andreas arbejdet med projekter såsom et CRM web-modul, distribueret brætspils AI system og algoritme optimering i forhold til navigation.

“Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme ud på arbejdsmarkedet og endelig kunne bruge alt det, jeg har lært. Jeg ser frem til rent faktisk at arbejde for et mål, der ikke bare en uddannelse men at hjælpe kunder med ERP problemer gennem en stærk NAV løsning, der kan hjælpe netop deres virksomhed.”

Vi byder hjerteligt velkommen til Ari og Andreas, og vi glæder os til samarbejdet!

Vi er altid på udkig efter nye kompetente talenter, og du kan se vores ledige stillinger her. Vi tager meget gerne imod uopfordrede ansøgninger på job@softhuset.dk, hvis du ikke lige finder den stilling, du søger, på siden.

Skriv en kommentar