fbpx

Er der automatisk finanskontering i en kassekladde i C5?

Af 1. juni 2018C5

I c5 ver. 2012 kan man matche finanskonti med en tekst fra en fil ved import til en kassekladde!

Ved import af data til en kassekladde fra en csv-fil eller et excel-ark kan c5 automatisk finde en relevant finanskonto, ud fra en posteringstekst.

C5 vil søge efter en posteringstekst, og matche den op imod en relevant finanskonto. Dette er meget anvendeligt hvis man f.eks. modtager fil med posteringer fra sin bank eller fra en anden udbyder af debet- eller kreditkort. Har man et antal medarbejdere der bruger firmakort, og modtager man afregningerne som excel-ark eller csv-filer vil man kunne importere sådanne filer (se blog om dette) og få C5 til at finde den relevant finanskonto selvom den ikke er i den eksterne fil.

Står der f.eks. ord som benzin, diesel, Q8, Shell eller lignende vil C5 kunne finde konto for brændstof under autodrift i kontoplanen.

For at C5 skal kunne lave automatisk finankontering skal du matche tekst og konto. Du skal i finanskontoplanen klikke på lokalmenuen ‘Match’ og der skrive alle de ord der er relevant for den pågældende konto.

automatisk finanskontering i C5, C5 finanskontering

Har du brug for hjælp til at importere data til C5?

Ring på Softhusets supporttelefon.

Ring til Supporttelefonen

Skriv en kommentar