fbpx

Kan man sende PDF-filer direkte fra C5?

Af 19. juni 2018C5

Sådan sender C5 rapporter som email med vedhæftede PDF-dokumenter.

I alle de nyere versioner af C5 kan alle rapporter sendes som email med vedhæftet PDF-fil. Man kan også vælge at sende tekst-filer, word- eller excel-dokumenter. C5 kan gemme en række oplysninger der overføres til e-mail. C5 gemmer automatisk de seneste opsætninger pr. bruger på udskrifterne, dvs. printervalg mm. De gælder også hvis man emailer en rapport.

Hvis man f.eks. jævntligt skal sende en finansbalance til de samme modtagere kan dette sættes op på udskriften finansbalance.

Sådan kan du sende PDF fra C5

Vælg udskriften

Vælg Skriv til: E-MAIL og vælg Bruger-printer: MS WORD PDF . Klik på Parametre og udfyld felter vedr. modtager, emne mm. (Feltet filnavn bliver ikke brugt ved Word PDF). Klik evt. på tekst i skriv en mailens tekst.

Send PDF fra C5

Tryk OK og C5 starter din email og du skal blot trykke send.

Send PDF fra C5

OBS Under generelt/tilpasning/Brugerkonfiguration/Applikation kan man angive om e-mailen skal sendes direkte eller om man selv skal trykke Send. Hvis man selv vil trykke på Send sættes flueben i ‘Prompt ved e-mail’.

Man kan også angive om man ønsker at rapporter skal sendes som vedhæftning til e-mailen eller de skal være en del af e-mail-teksten. Det gælder dog ikke for Word og Excel der altid sendes som vedhæftede filer.

Har du brug for hjælp til at sende PDF direkte fra C5?

Ring til supporttelefonen.

Ring til Supporttelefonen

Skriv en kommentar