C5 Classic

Du skal snart tage en beslutning!

Konverter fra C5 til NAV

”Et tæt samarbejde med Softhuset og deres driftssikre køreplan sikrede en problemfri
overgang fra C5 til NAV.”

Marianne Boe Warman
CFO – A. Henriksen Shipping A/S

Microsoft stopper vedligeholdelsen af C5 – overvej din fremtid

Har du i dag en Microsoft Dynamics C5 2012 eller én af de tidligere versioner, er det vores klare anbefaling, at du nøje overvejer fremtiden.

Support til C5 ophører 8. januar 2019.

Microsoft har allerede stoppet al nysalg af C5 licenser fra d. 5. januar 2017.

I stedet for at bruge penge på fortsat at udvikle/vedligeholde din C5 (fx med databasekøb), bør du overveje et skift til Microsoft Dynamics NAV. Navision er afløseren for C5, og er derfor ikke det “store” regnskabsprogram som det tidligere var – det er tilpasset C5 markedet. Det gælder også prismæssigt – prisen starter fra 470 kr. pr. bruger pr. måned (inkl. hosting i skyen).

Vi ved at mange C5 forhandlere fortsat udvikler på deres C5 kunders økonomisystem, og det mener vi er spild af penge.

I Softhuset har konverteret rigtig mange kunder fra C5 til NAV. Vi kender processen, begge systemer og ved derfor hvad der skal tages højde for ved et skifte.

Ring på tlf.: 70 23 34 34 og lad os tage en snak om dit fremtidige økonomisystem.

Husk at du med et aktivt opdateringsabonnement på C5, kan få konverteret alle licenser gratis til NAV.

Hvad skal erstatte din Dynamics C5?

Du har længe kunnet udskyde beslutningen, men nu går den ikke længere!
Det er nu du skal tage stilling!

Microsoft ophører med support til Microsoft Dynamics C5 pr. 8. januar 2019. Det kan synes langt væk nu, men vores erfaring viser, at en konvertering fra C5 til NAV tager mellem 4-9 måneder. Det er derfor nu, at du skal tage stilling, hvis du ønsker at træffe beslutningen i ro og mag.

Hvorfor skal du beslutte dig nu?

Motoren i C5 er fra begyndelsen af 90’erne og ikke fulgt med teknologien, så fortsætter du med en virksomhedsløsning baseret på C5, kan du ikke længere fremtidssikre din virksomhed. Vi anbefaler, at du kender til dine muligheder med din nuværende C5, hvorfor vi inviterer til seminar om at skifte Dynamics C5 ud med Dynamics NAV.

Man bør høre en historie fra flere sider

Den vigtigste side er kundernes – og deres historier får du her

Vi gør os naturligvis meget umage med at beskrive, hvad vi kan gøre for dig, men vi ved egentligt godt, at du meget hellere vil høre, hvad vores kunder siger om os. Her kan du derfor læse, hvorledes vi har hjulpet A. Henriksen Shipping A/S med at konvertere fra C5 til NAV.

Download kundecase - fra C5 til NAV

Hvad er fremtidsplanerne for din virksomhed?

Skal I ansætte flere? Skal virksomheden sparre eller effektivisere? Kan I opfylde kommende lovgivningskrav?

Effektivisering og automatisering er vigtig for at virksomheder både kan spare på udgifterne og frigive arbejdskræfter til andre opgaver. Det er dog ikke muligt i C5 uden fordyrende tilpasninger. Med et system under afvikling bliver der naturligt færre folk, der kan bruge C5, hvilket vil sige, at support til systemet ligeledes bliver sværere at skaffe. I forhold til kommende rekruttering bør du overveje, hvem der skal betjene systemet, når de nuværende medarbejdere skal videre.

Du er ikke den første!

Marianne Boe Warman fra A. Henriksen Shipping A/S fortæller om deres proces fra Dynamics C5 til Dynamics NAV. De stod lige netop ved den skillevej, du står nu, og de skulle bruge et fremtidssikret økonomisystem til at automatisere, og i særlig grad effektivisere virksomheden. Du kan læse om deres betænkeligheder ved at skifte fra C5 til NAV var, hvilke fejl du kan lære af, og hvad skal du være opmærksom på.

Læs A. Henriksens Shipping A/S kundecase (åbner som PDF)

Det er nemmere end du tror

– især hvis vi arbejder sammen

Der er mange spørgsmål, du skal stille dig selv for at tage skridtet mod det næste økonomistyrringsprogram. Vi har hjulpet en del kunder fra C5 til NAV og har en komplet konverteringskøreplan klar til at give dig overblikket over den gode konvertering fra C5 til NAV for din virksomhed.

I de indledende workshops stiller vi de rette spørgsmål og kortlægger herefter hele projektet fra start til slut. Vi sørger for at involvere dine medarbejdere i projektet, så de tager ejerskab og bliver klar til skiftet, når datoen kommer. Med en vel tilpasset køreplan ved du nøjagtigt, hvor mange interne ressourcer, der skal bruges, og hvad konverteringen vil koste. – Den pris vi giver dig, er den du kommer til at betale.

Dynamics NAV er det ideelle økonomisystem for virksomheder, der ønsker et stærkt og fremtidssikret økonomisystem, som gør det let og hurtigt at overskue forretningen.

Vil du se hvordan en konvertering fra C5 til NAV kan effektivisere din virksomhed?

Book en aftale med os