Microsoft har annonceret NAV i skyen

Dynamics 365

Business Central

Kontakt os for at høre mere

Dynamics 365 Business Central.

Microsofts nye online løsning hedder Dynamics 365 Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en omfattende standardiseret forretningsløsning, der er designet til små og mellemstore virksomheder. Det omfatter ikke kun regnskabs- og økonomistyringsfunktioner, men også gode muligheder for styring af salg, logistik, service, produktion og lager. Dynamics 365 Business Central er faktisk en fuld NAV i skyen. Forskellen på NAV 2018 og Business Central ligger i, at Business Central udelukkende er en online løsning, hvorfor man skal være villig til at bruge en standard NAV og tilvælge tilpasninger via Microsoft AppSource. Det vil sige, at man skal være villig til at tilpasse sig systemet fremfor at tilpasse systemet til sin virksomhed.

Med kodebase næsten identisk med Dynamics NAV 2018 har Business Central den samme misundelsesværdige integration med Office 365, Power BI og Flow.

Du kan læse mere om Business Central på Microsofts side.

Business Central – din online NAV

Tilgængelighed

Dynamics 365 Business Central kan købes igennem Softhuset.

Er du allerede klar til at tage de næste skridt mod skyen for din virksomhed med én samlet online løsning, kan du købe Dynamics 365 Business Central gennem Softhuset til særdeles attraktive priser. Der er overordnet set er to varianter at vælge imellem.

Vil du høre mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central eller prøve en demo?

Kontakt Softhuset     Læs mere om NAV

Priser

Standardbrugere koster
440 Dkk pr. brugere måned
Udvidede brugere koster
629 Dkk pr. brugere måned