Træf beslutninger baseret på data!

Skal i skrue op eller ned?

Acinta BI

Business intelligence

Online BI løsning til Dynamics NAV
Jeres økonomisystem indeholder store mængder af data om bl.a. købsadfærd, varers bevægelse, priser, omkostninger etc, der hver udgør et potentiale til at udnytte forretningsmæssige muligheder og undgå tab.

Jeres medarbejdere bliver i stigende grad informationsarbejdere, der bruger data som en naturlig del af daglige beslutningsprocesser.

Et komplet business intelligence system giver hurtigt et brugervenligt overblik over jeres virksomheds situation. Acinta Business Intelligence effektiviserer informationsstrømmene, og vigtigst af alt kan I se tendenser, finde sammenhænge og spare tid i forhold til konkurrenterne.

Installationen af business intelligence gøres på en dag, hvorefter data hentes direkte fra økonomisystemet. Derefter er I hurtigt i gang med at analysere data indenfor salg, indkøb, lager, projekter og økonomi.

Acinta BI – Rapporteringsværktøj til Dynamics NAV

Vi har rigtig mange kunder, der tilføjer Acinta BI værktøjet til deres økonomisystem. Microsoft Dynamics NAV (kan) indeholde enorme mængder data, der kan bruges som et solidt beslutningsgrundlag for fremtidige beslutninger.

Kalkulationer på omsætning eller DG pr. varegruppe, holdt op mod kundesegmenter, kan helt præcis fortælle dig hvor du tjener dine penge. Dermed kan du også se hvor du ikke tjener penge, og derefter overveje tiltag for de enkelte varegrupper.

Acinta business intelligence præsenterer live-data og er samtidig et brugervenligt overblik over din aktuelle situation. Data præsenteres i grafer og diagrammer, der netop er det afrapporteringsværktøj som mange chefer, direktioner og bestyrelser efterspørger i dag

Økonomichefen og Acinta BI
Få overblik over forfaldne kunder og leverandører. Lad saldobalance og resultatopgørelse med år til dato, måneden og ugens tal. Acinta er et unikt rapporteringsværktøj, der allerede i dag letter mange virksomheders arbejde. Effektiviser dit bogholderi, og lav likviditetsoverblik og analyser.

Salgschefen og Acinta BI
Business Intelligence værktøjet til NAV giver også salgschefen et bedre beslutningsgrundlag. Hver bruger får deres eget skræddersyede cockpit, hvor de vigtigste nøgletal præsenteres.

For salgschefen betyder det, at hver kunde, vare og ikke mindst sælger kan overvåges med performancemåling. Der er hurtigt adgang til det aktuelle salg jf. sidste års realiserede tal. Se også en række nøgletal som fx dækningsgraden og leveringsevne.

Bestyrelsen og Acinta BI
På få sekunder kan den månedlige statusrapport genereres vha. Acinta. Rapporten præsenteres i grafer og diagrammer, der giver bestyrelsen et solidt grundlag for at træffe beslutninger hurtigere.

Medarbejdere der generer rapporten kan sende denne som PDF via e-mail direkte til bestyrelsen.

Vi nyder at skaffe data med business intelligence

Vi har stor erfaring med Business Intelligence, og har tidligere udført mange installationer af programmet. Vi mener at et effektivt BI system giver vores kunder store konkurrencemæssige fordele. Data fra økonomisystemet transformeres til brugervenlige grafer og diagrammer, der hurtigt bliver en del af det daglige beslutningsgrundlag.
Hver bruger af BI får programmet skræddersyet til den enkeltes position. Det sparer tid og penge. Diagrammerne og graferne er lige til at præsentere for chefen, direktøren eller bestyrelsen.

Kort sagt er vi hos Softhuset eksperter i programmer, og det kommer vores kunder til gode. Softhuset er flere gange kåret som “Årets Acinta Business Intelligence partner” – det forpligter.

Har du den rette data til at træffe beslutninger om op- og nedjusteringer?

Vi kan hjælpe dig med at få den rette data

Kontakt Softhuset