Vi vægter vores faglighed højt

Hvorfor en karriere

hos Softhuset?

Send uopfordret ansøgning

Karriere hos Softhuset

Softhuset er et voksende ERP-konsulenthus i Bagsværd, med mange års erfaring inden for implementering og integration af økonomistyringsystemer. Vores kunder er primært små og mellemstore handels- og servicevirksomheder. Opgaverne varierer fra virksomhed til virksomhed, hvilket giver en foranderlig hverdag.

Vores vision er at være et kompetencedrevet konsulenthus, hvor alle medarbejdere ser en faglig udfordring i at yde kompetent sparring og udvikle kvalitetsløsninger inden for den afsatte tid til den aftalte pris.

Vores mission er, at vores kunder skal have det mest optimale udbytte af deres ERP-system gennem dokumenterede ydelser leveret af konsulenter, der overholder høje og certificerede kvalitetsnormer.

Forventninger til dig

Vi forventer, at du er lige så kompetent som dine kommende kollegaer, eller gerne vil blive det!
Vi forventer du yder dit bedste for at skabe en karriere hos Sofhuset.

Vi vægter vores faglighed højt, og ønsker at vores medarbejdere udviser service på samme høje niveau. Vi ser gerne et højt drive og engagement, der gør dig til en god kollega og medarbejder.

For den rette kandidat er en karriere hos Softhuset en rig mulighed for udvikling gennem sparring, samt rigeligt med udfordringer og krævende opgaver. Vi tror på at personlig udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad også i fritiden, derfor får du en arbejdsgiver, der ikke kun prioriterer uddannelse og faglighed, men også personlig udvikling højt.

Ledige stillinger

Der er desværre ingen opslåede stillinger lige nu, men send gerne en uopfordret ansøgning, hvis du mener vi den rette for dig. Læs hvordan du gør nedenfor.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i de rette nye og kompetente kollegaer. Derfor modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger fra kandidater der ønsker en karriere hos Softhuset.

Du skal være opmærksom på, at vi udelukkende tager kontakt såfremt, at vi kan se et godt match mellem din profil og Softhusets.
Vi opfordrer dig samtidig til at følge med her på siden, hvor vi løbende slår ledige stillinger op.

Hvad skal du have med i din ansøgning?

Når du sender os din ansøgning, så fortæl os hvem du er, hvad din baggrund er, og hvilke erhvervserfaringer du har. Vi vil også meget gerne vide, hvorfor du kunne tænke dig at blive en del af Softhuset.

Alle uopfordrede ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Send venligst din uopfordret ansøgning samt CV til job@softhuset.dk

Spørgsmål kan rettes til Konsulentchef Michael Andersen på mia@softhuset.dkk