Stifterne af Softhuset A/S

Partnere

i Softhuset

Carsten Lundqvist

Seniorkonsulent og Softhusets adm. direktør

Carsten Lundqvist har arbejdet med økonomistyring siden 1991. Først med Microsoft Dynamics C5 - lige fra første version af programmet.
En af Carstens absolut største kvaliteter er kompetent sparring med kundens topledelse.

Carsten er i dag Softhusets stærkeste kapacitet til forretningsmæssig sparring med Microsoft Dynamics NAV

Hans speciale er at gennemskue kundens egentlige interesse og behov, for derefter at skræddersy løsninger hertil. Fx optimering af forretningen gennem udnyttelse af Business Intelligence til NAV

Han er ekspert i BI-programmet Acinta, der hjælper virksomhedsejere med at træffe de rigtige beslutninger hurtigere. Det sker på baggrund af data fra NAV, der så præsenteres i brugervenlige grafer og diagrammer i Acinta.

Michael Andersen

Seniorkonsulent og Softhusets konsulentchef

Michael Andersen har arbejdet med økonomisystemer siden 1994 både som bruger, konsulent, programmør og projektleder. Han kender derfor til de processer og arbejdsgange, der egentlig sker ude hos slutkunden.

Michael er en yderst kompetent partner iht. Microsoft Dynamics NAV projektledelse og implementeringsmetoder, bl. a. fra sin deltagelse i mange internationale projekter og ophold i udlandet.

Han er Microsoft certificeret NAV-systemkonsulent og programmør, og skal du fx i gang med produktionsstyring i NAV er det Michael du kommer til at snakke med.

Michaels tilgang til arbejdet er, at dokumentation på udført arbejde er essentielt for gensidig tillid.

Michael Meister

Michael Meister

Bestyrelsesformand