-drevet af kompetence

Dit NAV projekt

Aftalt pris, økonomi & tid

Kontakt os

Hos os er en aftale en aftale!

– stærke kompetencer i NAV & C5

 

Softhusets konsulenter har stor viden om den tekniske og funktionelle side af regnskabsprogrammer og Business Intelligence. Den viden kombinerer vi med vores forretningsforståelse og erfaring i implementering af løsninger.

Derfor tør vi både at udfordre dig og os selv, for at sikre den bedste løsning, og ikke mindst gensidig tillid i et kommende samarbejde.

Vi leverer til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Leverancetrekanten
Slut med ERP projekter, der ikke leveres til tiden!

Vi har udviklet “leverancetrekanten” med det formål, at gøre op med de mange ERP projekter i IT branchen, der enten ikke bliver leveret til tiden, til aftalt kvalitet eller bliver dyrere end først aftalt.

Vi tror på at måden vi får nye kunder på er, at levere et ordentlig stykke arbejde til vores nuværende kunder. Det indebærer bl. a. fokus på alle sider af opgaven (hvad enten vi står over for en mindre opgave eller et større projekt) – det hjælper “Leverancetrekanten” os med!

Det betyder også, at du som kunde i Softhuset ALDRIG vil få en større faktura end først aftalt. Ønsker du flere tilpasninger end vi først har aftalt, tager vi en afklarende snak herom først.

Hvis du sætter pris på ovenstående vil vi gerne hjælpe dig i gang med Microsoft Dynamics NAV – alternativt mener vi at der er rigeligt af andre leverandører, der kan give til en lavere pris … til at starte med

Metoden for success

I Softhuset arbejder vi struktureret og fleksibelt for at sikre den bedste dig den bedste oplevelse med projektet.

 

Vi ved, at du med al sandsynlighed ikke har den tekniske forståelse som vi har. Derfor er gensidig tillid helt centralt for et kommende samarbejde. De konsulenter du vil møde i Softhuset er ikke den klassiske programmør-konsulent i branchen. Vi har alle siddet i din position, og kender derfor til de arbejdsgange og processer som du står over for – det kalder vi “forretningsforståelse”.

Vi programmerer derfor aldrig en opgave uden først at spørge “hvorfor?” Oftest kommer vi frem til en mere effektiv løsning end hvad du først have i tankerne (jo færre klik du skal lave i NAV, desto mere tid har du til andet mere værdibringende arbejde).

Fælles for alle aktiviteter er, at vi tilstræber en høj grad af dokumentation; helt fra et notat for en telefonsupport, over den tekniske dokumentation af en programmeringsløsning, til den endelige projektaftale med beskrivelser, tids- og aktivitetsplaner osv. Det er bl. a. sådan, at du helt nøjagtigt kan se hvad du får for dine penge.

Kontakt

Ring på telefon: 70 23 34 34 hvis du vil have et økonomisystem, der virker fra start.

Eller send os en mail og vi vender tilbage